ספוילרים של פרק 1047 של One Peace מצביעים על כך שהמתקפה החדשה גדולה יותר מכל האי

ספוילרים קצרים עבור One Piece פרק 1047 שותפו כעת באינטרנט, מה שמצביע על כך שהמתקפה החדשה של לופי תהיה גדולה יותר מהאי אוניגשימה.

מדי שבוע, מעריצי OnePiece סופרים את הפרקים האחרונים בסדרת המנגה האיקונית.

עם זאת, הקהילה העולמית עשויה להתחיל בשיחות מקוונות על הפרקים הקרובים מספר ימים לפני ההשקה המתוכננת הודות לספוילרים שדלפו.

היום, הספוילרים הראשונים של One Piece פרק 1047 שותפו באינטרנט, בצחוק שהמתקפה החדשה של לופי באי אוניגשימה היא ממש הדבר הכי גדול.

התראת ספוילר: מאמר זה מכיל קטע הדן בספוילרים פוטנציאליים שהודלפו באינטרנט עבור OnePiece פרק 1047.

One Piece Odyssey | טריילר למודעות

BridTV

9218

One Piece Odyssey | טריילר למודעות

https://i.ytimg.com/vi/yogS2oJ2pZI/hqdefault.jpg

הוא 981707

הוא 981707

מֶרְכָּז

13872

One Piece פרק 1047 תאריך ושעה יציאה

פרק 1047 ב-One Piece Manga ישוחרר ביום ראשון, 24 באפרילMאושר על ידי עמוד הסדרה ב-Wiz Media.

עבור מנגה פלוס, פרק חדש יתחיל באינטרנט באנגלית מהזמן הבא:

  • שעון האוקיינוס ​​השקט: 8:00 PDT
  • שעון מזרח: 11:00 EDT
  • שעון בריטי: 16:00 BST
  • שעון אירופה: 17:00 CEST
  • שעון הודו: 20:30 IST
  • זמן פיליפינים: 23:00 PHT
  • שעון אוסטרליה: 12:30 AM ACST

פרק זה יהיה זמין לקריאה בחינם ב-Viz Media וב-Manga Plus, עם שלושת התשלומים הראשונים והאחרונים – המנוי שלאחר מכן יעלה למשתמשים 1.99 דולר לחודש.

ספוילרים של One Piece Chapter 1047 דלפים באינטרנט

היום, 20 באפרילMהספוילרים הקצרים ל-One Piece Chapter 1047 הודלפו ברשת דרך עמוד הטוויטר הפופולרי והמכובד. OPspoiler.

הדלפות מראות כי פרק 1047 נקרא ‘שמי הבירה’ וכולל דף צבעוני של כובעי קש על החוף עם “Dragon Momo”.

  • ראינו פלאשבק לטירה הבוערת של אודן, כשמומו החליטה לראשונה לעשות טיול עתידי.
  • ההתקפה המחודשת נגד לופי קאידו משתמשת ב-‘Gomu Gomu no Thunder’
  • קאידו מצהיר שרוג’ר לא היה אוכל שדים, בעוד שהוא גם טוען ש”יכולתו” לשלוט בעולם אינה הכרחית.
  • שריפת אורוצ’י פוגעת בציפורן האבן הימית, אך היא מסוגלת לשנות את עצמה.
  • לופי אומר למומונוסוק לעשות “משהו” כדי להגן על האי אוניגשימה בזמן שהוא מכין מתקפה רבת עוצמה.
  • לאחר מכן, לופי מבצע אגרוף ענק כדי לתקוף את קאידו, אגרופו גדל לגודל שלמעשה גדול יותר מכל האי אוניגשימה.

ספוילרים מפורטים צפויים להיות משותפים עד יום שישי, 22 באפרילNd – אז המשך לבדוק את העדכונים האחרונים.

המעריצים נרגשים לקראת שבוע החנונים של נטפליקס

מלבד עיבודי המנגה והאנימה המתמשכים, יש למה לצפות השנה עבור מעריצי וואן פיס.

בעוד שרוב הכותרות ייגנבו על ידי הסרט הקרוב של One Piece: Red Theatre, שייפתח ביפן באוגוסט, סדרת הלייב-אקשן של נטפליקס מתחילה לקבל משיכה רצינית.

בעוד חברי השחקנים ממשיכים להכריז, מעריצים תוהים כעת מתי חומר הקידום הבא, כלומר תמונות, סרטונים או ראיונות, ישוחרר מסט הפקה דרום אפריקאי.

ובכן, Netflix Geeked שיתפה לאחרונה את Save the Date הודעה, כדי לחגוג את השבוע החנון שלהם ב-2022. במסגרת השבוע, מידע חדש על תכני נטפליקס שונים ישותף עם המעריצים, מה שצפוי להתקיים החל מה-6 ביוני.M 10 לM.

יש תמונה מיוחדת עם הפוסט בטוויטר ומעריצי וואן פיס רבים יזהו מיד, ניתן לראות אותה בפינה השמאלית מעל הקמע של ה-Going Mary Ram.

אמנם לא צוות ההפקה ולא נטפליקס חלקו מידע כלשהו על מה עשויות להכיל הכרזות השבוע החנון עבור סדרת הלייב אקשן; מעריצים ברחבי העולם יכולים לצפות לחדשות מרגשות שיגיעו בתחילת יוני.

מאת טום לוולין – [email protected]

בחדשות אחרות, דניאל בראגולי קונה אחוזה בגובה 6.1 מיליון בשווי נטו בתור סלב אינטרנט

Leave a Comment

%d bloggers like this: